Nike Air Force 1 Oxford Cloth,

Juist ja, een combinatie die je niet snel voorbij ziet komen. Een sportschoen gecombineerd met een klassieke lap Oxford Cloth. Daar ik de Air Force 1 top vind en helemaal gek ben van alles wat met een mooie lap Oxford Cloth is uitgevoerd kan je je voorstellen dat ik bijzonder enthousiast word van deze schoen.

Tegelijk komt die in de ultieme zomer kleur combinatie, althans, dat riep ik vorig jaar over de blauw geel combo. Maar waarom zou dat dan ook niet dit jaar een garantie voor succes zijn bij een sneaker? Deze Air Force kan zo maar eens zomer schoen van het jaar 2012 worden.

Op voorraad bij END.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.