Nike Air Presto Team USA,

De Olympische Spelen komen er weer aan. Altijd zo’n moment dat Nike voor verschillende landen een serie schoenen uitbrengt. De modellen lopen vaak nogal uit een. 9 van de 10 keer is het een drama waar de sporters mee moeten lopen, maar heel af en toe hebben ze een juweeltje te pakken.

Deze spelen is het klaarblijkelijk een momentje van “heel af en toe”. Ik ben al fan van de Presto sinds de eerste release. Ik was ook helemaal heppy met de re-release van de moeder aller Presto’s, de Nike Air Flow. Voor de komende Spelen heeft Team USA een mooie colorway van een van de meest onderschatte Nikes ever.

Betsellen kan al bij Titolo.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.