Nike Pre Montreal Racer,

Bij de Bijenkorf gaan ze hard op die hele EK tour met Nike. Die launch van het shirt was natuurlijk lekker geregeld, maar of alle Holland merchandise die ze hebben liggen hun ook goed gaat doen? Ik vraag het me af. Het voetbal shirt vind ik zelf niet de mooiste en die simpele Nike shirts met supporter prints, tsja, ze zullen over een week of wat wel weer voor een habbekrats in Batavia stad liggen.

Maar ergens bij de Bijenkorf was een inkoper wel wakker. Wellicht was het niet zo bedoeld, maar deze inkoper heeft de beste EK merchandise ever ingekocht. De Pre Montreal Racer in een heerlijke vintage trim en oranje kleur. Deze schoen is top! Zelfs al liggen we in de poule fase er al uit. Deze schoen kan je altijd dragen!

Zoals gezegd, gevonden bij de Bijenkorf.

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.