Nike Roshe Run Olive,

Die Nike Roshe Run kan weleens heel rap de cult status bereiken. Deze schoen heeft namelijk alles. Deze schoen heeft een hele grote groep fans en een even zo grote groep haters. Alles wat je nodig hebt om die cult status in sneakerland te halen. Ik zit vol in het kamp van de fans. Deze schoen is gewoon briljant. Zeker met die zomermaanden die eraan komen.

En om helemaal binnen die fashion trends te passen, komt Nike met een olijfgroene uitvoering. Gewoon omdat het zo lekker combineert met al dat camo geweld op straat. Juist! Dus deze tech schoen heb je gewoon nodig, zo simpel is het.

Op voorraad bij ASOS.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.