Nike Roshe Run,

Dit is weer een typische Nike schoen welke het op een plaatje vreselijk slecht doet, maar die je gewoon aan de voeten moet zien. Serieus, onderstaand plaatje nodigt mij niet uit om deze schoen te kopen. Gelukkig zag ik van de week in een sneakershop zijn minder kleurrijke broertje en heb ik die ook even aan de voeten gehad. Geloof mij wanneer ik zeg dat je deze sneaker MOET hebben.

Zonder enige twijfel zijn dit de meest comfortabele sneakers welke Nike recentelijk heeft uitgebracht. Daarnaast is die Tech en Tech is het nieuwe Heritage, zoals roze ooit het nieuwe zwart was. En over zwart en roze gesproken, die kleuren doen het bijzonder lekker met elkaar. Oké oké puriesten, het is niet roze maar Siren Red, noem het dichterlijke vrijheid. Feit is, deze schoen is een knaller en je kan hem beter maar vast pre-orderen.

Een pre-order plaatsen kan bij End.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.