Nike Toki Vintage,

Zo dan, die hele Vintage deal van Nike begint nu wel redelijk uitgekauwd te raken hoor. Ik vind dan ook dat ze nu na deze Toki met die hele stijl moeten kappen. En niet alleen omdat die klaar en played out is. Maar vooral omdat dit mogelijk een van de vetste Vintage versies is die ze gemaakt hebben.

Sowieso ben ik een enorme Toki fan en een Toki van Canvas kan mij vaak nog het meest bekoren. Simpel omdat deze niet zo lelijk kreuken als de meeste lederen varianten. En nee, bij Nike helpen schoenspanners hier niet tegen. Voor deze Vintage versie is het bovenwerk vrij clean gebleven. Het Vintage gedeelte zit met name in de zool, een prima keuze van Nike.

Deze Nike Toki Vintage is op voorraad bij Size.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.