Norse Projects Shorts,

Normaal gesproken schrijven wij over Norse Projects in combinatie met vooral winterse items. Het laatste item was een wollen pet, daarvoor ging het over regenjassen en handschoenen. Het is echter zo dat ook in Scandinavi√ę de zomers best ok√© kunnen zijn. En ja, onze noorderlingen hebben ook hun korte broeken nodig. Norse Projects levert die gewoon.

Bijzonder fijne shorts leveren ze overigens. De fit is prima, de stoffen zijn fraai en de print bij onderstaande short is gewoon fantastisch. Zeg zelf, met deze short en een witte oxford button down en een paartje Red Wing Mocassins kan jij toch ook de zomer wel aan?

Op voorraad bij de GoodHoodStore.

 

Tags from the story
, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.