Oliver Spencer Military Jacket,

Het gebeurt niet bijster veel dat je op OurBubble een item van Oliver Spencer kan vinden, maar deze jas wilde ik jullie toch echt niet onthouden. Duidelijk geïnspireerd door de vele militery style jackets welke de laatste tijd overal te vinden zijn. Maar toch is deze weer bijzonder.

De manier hoe de zakken zijn weggewerkt. De waist straps met buckle, de leren knopen. Eigenlijk klopt alles gewoon aan deze jas. Een werkelijk plaatje is het. En het is Oliver Spencer dus allemaal Made in England. Dat is dan ook meteen de verklaring voor de minder subtiele prijs.

Gevonden bij My-Wardrobe.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.