Our Legacy linnen trui,

De zomer begint er echt aan te komen, de avonden dat je met je sloep door het water kan tuffen komen er weer aan, no worries. Maar reken er wel op dat die avonden iets minder warm zijn dan je gewend bent. Dus met enkel een Oxford Button Down kom je er niet.

Mijn tip, koop een goede niet al te warme crewneck sweater, zoals bijvoorbeeld deze unit van Our Legacy. 100% linnen in een klassieke fit. De kleur grijs is prima, kan je hem dragen met alle kleuren Oxfords die je hebt hangen in je kast. Overigens doet die trui het niet alleen goed op je sloep. Kachel uit de kroeg op de fiets naar huis is ook een prima moment voor deze trui, let maar op.

Gevonden bij End.

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.