Quoddy x Leffot Maliseet Chromexcel,

Het is alweer de vijfde keer dat op OurBubble een post gaat over de Quoddy Maliseet. Op zich best verwonderlijk, alleen Alden is met hun Indy Boot nog meer aanwezig geweest. Maar ja, de leifde voor deze schoen kunnen we ook niet vaak genoeg uiten. De Maliseet is gewoon een prachtig schoentje.

Helemaal wanneer die komt op een platte camp sole, bijvoorkeur in het gum of red brick. En als Quoddy dan in opdracht van Leffot ook nog eens navy blauw Chromexcel leer uit de Horween fabrieken gebruikt, tsja, dan weet je dat je een serieus mooi schoentje krijgt.

Exclusief bij Leffot.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.