Ralph Lauren Moutain Parka,

Hoe gaaf is dit item dan? Het is zo te zien niet eens RRL wat deze fantastische jas uitbrengt. De jas komt gewoon uit de collectie van het Polo Ralph Lauren label. En wat een juweeltje is het. De stoffen de details, ik weet niet waar ik moet beginnen met het beschrijven van deze jas. De prijs is overigens wel een typische van RRL, dus wat dat betreft waren ze wel scherp bij Ralph.

De jas komt in een dikke waxed katoenen stof, welke een vintage look heeft gekregen. De jas is gevoerd en zou je warm en droog moeten houden in die typische lente buien. De patches her en der verspreid over de jas geven het nog net een wat authentiekere uitstraling. Maar ja, geen hond gelooft natuurlijk dat je zelf die Himalaya opgeklommen bent, nietwaar?

Op voorraad bij Oki-Ni.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.