Sebago x Ronnie Fieg Mohican,

Dit is de never ending collab van Ronnie FIeg met Sebago. De ene keer zijn ze belachelijk hard, de andere keer zijn ze volkomen ruk. Deze keer ben ik weer fan. En niet omdat ik die franjes en alles zo heel goed weet te waarderen. Hoewel ik ze op deze schoen wel vet vind overigens.

Maar met deze knaller gaat het mij voornamelijk om die goeie kleuren en materiaal combo. Serieus, dat lichte kleurtje suède met dat diepe donkerbruine leer is gewoon een absurd fijne combinatie. Ronnie Fieg bewijst met deze schoen maar weer eens dat die behoorlijk weet what’s up.

Deze Ronnie Fief Sebago’s zijn te vinden bij End.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.