Sebago x Ronnie Fieg Mohican,

Wanneer je na die Commuter van vanochtend nog wat meer Engelse shops wilt bezoeken, klik dan ook deze link eens aan. Die brengt je naar EndClothing, alwaar je een bijzonder fijne collectie kleding, schoenen en accessoires vindt. Ze hebben het afgelopen weekend niet stilgezeten en hebben een behoorlijke hoeveelheid nieuwe items aan de voorraadlijsten toegevoegd.

Waaronder deze Sebago collab met Ronnie Fieg. Uiteraard heeft deze man geen verdere introductie meer nodig, dus laten we het enkel over de schoen hebben. Het is een Sebago Dockside, maar dan met de kenmerkende Ronnie Fieg franjes. Het geheel is uitgevoerd is een prachtige rode nubuck met een typische witte Sebago zool. De combi is perfect, lekker zomerschoentje!

Zoals gezegd, verkrijgbaar bij End.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.