Suit Gingham Trim Shorts,

Mocht je vandaag net je nieuwe zomer outfit aan het samenstellen zijn, dan heb je mazzel en hoef je niet ver te zoeken. Na de Madras Polo van Gant RUGGER deze ochtend, komen we nu even voorbij met je nieuwe favoriete short.

Suit brengt ons deze prima korte broek. En Suit zou Suit niet zijn, als ze niet met die goeie details komen. Alleen al de Gingham voering maakt deze short top. Over het algemeen hoef je je ook geen zorgen te maken over de fit van kleding van Suit en zo te zien is die bij deze short ook dik in orde. Gewoon twee tellen surfen op OurBubble en je hebt je zomer outfit bij elkaar, graag gedaan!

Gevonden bij ASOS.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.