Thom Browne Varsity,

De heer Browne hoeven we niet meer aan jullie voor te stellen lijkt mij. En zijn handtekening van rood, wit en blauw een typisch Thom Browne item altijd wel ergens heeft kennen jullie waarschijnlijk ook allemaal. En als iets werkt, waarom zou je het dan veranderen?

Dat zal ook Thom Browne gedacht hebben toen die deze Letterman Jacket in elkaar aan het klussen was. Deze varsity is wel echt heel vet. Dik wol voor de body in navy blauw, premium leer voor de mouwen. Het wit vindt je terug in de boord en in het uiteinde van de mouw. Wat een prachtige jas is dit!

Deze Thom Browne Letterman Jacket is op voorraad bij Oki-Ni.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.