Volta Mid Top Japanese Denim,

Een Volta schoentje? Op OurBubble? Gaat het met je? Ik heb helemaal niets met Volta. Het merk doet me weinig en het gros van de schoenen vind ik ronduit lelijk. Sorry, ik ben gewoon eerlijk. Maar ik ben dan ook zo eerlijk om het te zeggen wanneer ik iets belachelijk vet vind. En vandaag is dat deze Volta schoen.

Serieus, deze schoen heeft alles! Een mooie Vribram zool, een moc toe, een lap gelimiteerde Japanse denim komen samen in een Chukka. Alles klopt gewoon. De contrasterende stiksels, de veters, de kleuren combinatie is top. Dit is weer een schoentje waarvoor je moeite doet om hem in je collectie op te kunnen nemen. Fantastisch!

In Nederland verkrijgbaar bij de mode man in Sluis, Frans Boone.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.