WTAPS Ian Tee,

Nu ben ik een enorme sucker for 3kwart raglan shirt en baal ik dat er weinig goeie shirts te vinden zijn bij mijn favoriete labels. Maar onderstaand shirt gaat mij echt te ver. En nee er is helemaal niets mis met het ontwerp. Er is ook niets mis met de gebruikte materialen en er is ook niets mis met het label.

Hoewel dat laatste kan je over discussiëren daar dit label wel die absurde prijs voor dit shirt heeft bedacht. Maar serieus, 3 kwart raglan shirts werden op de sportvelden in vervlogen tijden gedragen. In lang vervlogen tijden waarin 130 euro nog een maand inkomen was. En nu durft een label voor een lappie katoen zonder veel poespas 130 euro voor een 3kwart raglan te vragen. Sommige items hier bij OurBubble zijn duur, misschien soms wel te duur. WTAPS zet echter de overtreffende trap van te duur neer. Natuurlijk, het shirt is vet, maar geen 130 euro vet, sorry.

Oké, jij wilt hem wel? Het shirt is op voorraad bij End.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.