Alden PTboot Chromexcel,

Het is alweer even geleden dat ik voor het laast een Alden schoentje online gezet heb. Oveirgens zonder enige reden, hooguit omdat ik denk dat we alles van Alden wel gezien hebben. Dat was tot ik deze PTboot voorbij zag komen.

Vrij exclusief bij de helden van LeatherSoul Hawaii. Deze PTboot is gemaakt van schitterend Chromexcel leer van de Horween looierij. De schoen is gemaakt op een crêpe zool van natuurlijk rubber. Comfort gegarandeerd! Deze boot is goed voor een tiental jaren plezier. Het leer zal door de jaren heen alleen nog maar mooier worden. Natuurlijk is het een investering, maar je zal voorlopig geen nieuwe boots meer nodig hebben.

Zoals gezegd, gevonden bij LeatherSoul Hawaii.

Tags from the story
, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.