Armor Lux Espadrilles,

Jaren terug kwam ik met een zeilboot aan op Terschelling, waren mijn schoenen zeiknat en deden mijn voeten pijn van mijn slippers. Aan land kocht ik een paar Espadrilles. Mijn makkers verklaarden mij voor gek, maar die dingen waren serieus fantastisch. Ik ben ook blij dat die gekke schoen gewoon een kleine trend zijn geworden.

Nog blijer ben ik dat een shop als Tenue de Nîmes de espadrilles van Armor Lux gewoon op voorraad heeft. Die Bretonse streep maakt de espadrille gewoon helemaal af. Die hadden destijds niet misstaan op die 40-voeter.

Zoals gezegd op voorraad bij Tenue de Nîmes.

Tags from the story
,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.