Clarks Desert Fable,

Soms ben je aan het rondklikken tussen wat nieuwe items van een webshop en dan wordt je ineens blij. Dat had ik gisteravond, toen ik aan het rondkijken was bij END. Clarks heeft net een nieuwe shipment bij hun naar binnengebracht en daar zaten weer een paar toppertjes tussen. Sowieso is Clarks Originals bijzonder top, zeg zelf, waar vindt je nog prima klassieke Britse designs tegen een betaalbaar prijsje? Begrijp me niet verkeerd, ik hou van Grenson en Tricker’s, maar bij Clarks voel je het toch minder hard wanneer je 2 of 3 paar op de kop tikt.

Anyways, terug naar die nieuwe drop bij END. Tussen wat bijzonder fijne Wallabee’s stond daar ineens deze Desert Fable. Een schoen gebaseerd op de Desert Mali, maar dan met een typische Britse Brogue motief en een heerlijke crêpe wedge zool. Dit alles uitgevoerd in een lichte zandkleurige suède. De prijs is prima, voor iets meer dan 120 euro zijn ze voor jou. Dat is dus inderdaad de helft van een paar Grensons en een derde van een paartje Tricker’s. Geen slechte deal, wel een stijlvol schoentje!

Zoals gezegd, op voorraad bij END.

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.