Creep Clothing,

Bij de naam Creep Clothing dacht ik allereerst aan een duister T-shirt merk dat verkrijgbaar is via de Large, je kent het wel. Maar niets is minder waar. De naam Hiroshi Awai zegt mij ook nog niets, maar hij bedacht net voor het millennium dit merk, en liet z’n broer vanuit Toronto, Canada de eerste designs tekenen.

Inmiddels al wat collecties verder moet ik toch eerlijk zeggen dat Creep mij aardig gegrepen heeft. De combinatie van Japans design met de functionaliteit van Amerikaanse work wear werkt, en ik plaats de kleding op het niveau van onder andere Haversack. Goede denim jackets, shirts en natuurlijk jeans. Maar voor deze zomer ook de nodige linnen broeken, kort en lang. Wat mij persoonlijk erg aanspreekt is het quilted vest, welke in vier kleurstellingen komt. Gewoon goed om de dagen zonder felle zon mee door te komen, en eens iets anders dan de overbekende Barbours en Lavenhams.

Meer info vind je bij Creep-Clothing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.