Dockers Alpha Carrot Stone,

Nee maar heus, die Alpha lijn van Dockers is een van de beste chino lijnen die je ooit gaat vinden. Alhans, als je een beetje vergelijkbare bouw hebt als ik natuurlijk. Ben je een lilliputter, reus of familie van Han Pekel, dan kan ik me voorstellen dat er betere chino’s te vinden zijn.

Anyways, ik ben dus helemaal verkocht aan de fit van de Alpha lijn. Heb laatst nog een paar broeken op de kop getikt, maar helaas daar lag deze Stone variant nog niet tussen. Dus die staat direct hoog boven op de verlanglijst. De washing is heel mooi, de fit per definitie goed en tja de kleur is niets mis mee. Prima broekie, een aanrader.

Op voorraad bij My-Wardrobe.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.