Dunderdon Shorts,

Dunderdon uit Zweden is een top merk. Ik ben sowieso wel te porren voor die Scandinavische labels. Er is iets simplistisch aan die kledingmerken waardoor ik ze gewoon top vind. Eenvoud is toch altijd wel de sleutel tot succes.

In Zweden kennen ze klaarblijkelijk ook zomers, want Dunderdon komt met een set goeie shorts. Helemaal in lijn met de huidige trend op short gebied. Wat strakker vallende shorts die net boven de knie eindigen. Deze short komt in het grijs en zwart. Uiteraard valt de keus hier op de grijze, simpel omdat zwart  in mijn ogen niet bepaald de beste zomer kleur is.

Gevonden bij Zalando.

Tags from the story

1 Comment

  • Deze zoek ik al een tijdje voor mijn broer, alleen dan in het oranje. @C4MIEL ken je een soortgelijke korte broek in het oranje?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.