Gant RUGGER Kabeltrui,

Jazeker, ik zie het helemaal niet somber in met het weer, maar voor een goede kabeltrui is het seizoen altijd prima. Neem deze nou van Gant RUGGER. Uiteraard hebben we in vorige collecties vergelijkbare varianten gezien, maar hey, het is weer een nieuwe kleurencombo.

En hoezo in de zomer een kabeltrui? Simpel, je zit in je shorts en Oxford Cloth hemd aan boord van een willekeurig bootje op een even zo willekeurige Hollandse plas. De avond nadert en bam je hebt het koud. Wedden dat je blij wordt van deze trui dan. Naast functioneel is die ook nog eens belachelijk stijlcol, dus een win-win lijkt me dat.

Die muts kan je achterwegen laten natuurlijk. Overigens aan land is die trui ook prima te dragen. Je vindt hem bij ASOS.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.