Haan & Hahn – Philly Painting

haan hahn philly painting

Jeroen Koolhaas en Dre Urhahn, bekend van de kleurrijke Favela Paintings in Rio de Janeiro gooien het ditmaal over een andere boeg. Waar ze voorheen samen met kinderen uit de sloppenwijken de favela’s schilderde zijn ze nu begonnen met een project in Germantown en Lehigh Avenues, North Philadelphia.

Het project wordt samen met alle winkeliers uit de winkelstraat gerealiseerd. Ze hebben inspraak in de kleuren combinaties welke vervolgens door Haas & Hahn worden gecombineerd tot een aantrekkelijk kleurenschema. In onderstaande video een introductie van het Philly project, later meer!

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.