Head Porter Chino Plus,

Zou je er mee lopen? Ik betwijfel het. Maar toch vond ik deze broek de moeite van het vermelden waard. Ik zou mezelf zeer ongemakkelijk voelen als iedereen de hele dag naar mijn kruis zou staren en reken maar dat dat wel hetgeen is dat gebeurt wanneer je deze broek draagt.

Zo op het oog een niets mis mee chino. Totdat je het kleurrijke kruis ziet. Typisch een gevalletje van, de Head Porter designers slaan weer door. Maar tegelijk oogt het wel weer uiterst vrolijk. De fit van de broek is best ok, beetje ruim. Maar ik gok dat niemand daar toch op let als je de broek draagt.

Meer detail foto’s kan je vinden bij de GoodHoodStore.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.