Heritage Research x Grenson,

Voor de aankomende winter staan er weer heel wat must haves klaar. Neem bijvoorbeeld deze collab tussen Heritage Research en Grenson, in de vorm van een capsule collectie. Naast een paar boots ook deze brogues. Wat we veel gaan zien is de combinatie van canvas en leer voor het bovenwerk, en dat is alles behalve vervelend!

Heritage Research heeft sowieso al een puntje voor bij mij, omdat de shirts die ik van het merk heb buitengewoon prettig dragen. Grenson maakt al tijden mooie schoenen en zeer sterke collabs. Niet gek dat zij elkaar weer gevonden hebben. Het mooiste van deze broque is nog dat ze zowel op een crepe zool komen als op een leren zool, daar is over nagedacht!

Binnenkort verkrijgbaar bij de betere verdelers.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.