Knowledge Cotton Henley,

Het verhaal achter Knowledge Cotton hoeven we niet meer uit te leggen. Deze gasten maken gewoon verantwoord materiaal. Dat is het in een notendop. Gelukkig hoeft verantwoord niet per definitie saai te zijn. In tegendeel zelfs. Enige spijtige is wel dat verantwoord een beetje een mode woord begint te woorden. Dus wellicht moeten we daar nog een alternatief voor vinden.

Of misschien moeten we het gewoon daar niet meer over hebben als unique selling point en gewoon vertellen dat dit een bijzonder vet shirt is. Heerlijk basic, prima als gewone top, of in de winter onder een mooi denim hemd.

Je vindt deze onder andere bij FreshCotton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.