Knowledge Cotton Rolled Hem Knitted Shirt,

Gisteren schreef ik een klein stukje over een mooie Henley van Knowledge Cotton. Vandaag zat ik even in de Afura webshop rond te klikken. Deze boys introduceerden Knowledge Cotton Apparel bij ons. Afura stuurde mij een tijd terug een mooie introductie over dit label. En ze blijven dit label ook dit seizoen gewoon supporten, terecht natuurlijk!

Terug naar het rondklikken in hun shop. Daar vond ik dit knitted shirt met gerolde boord. Het shirt is gemaakt van een mooi grof soort breiwerk, het ziet er allemaal top uit. Zeer zeker de moeite van het vermelden waard.

Zoals gezegd vindt je dit vette shirt bij Afura.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.