L’ecole National x Flybird event,

lecole national flybird event

Het was een zonnige dag op 24 mei, en dus waren mooie mensen verzameld op de Van Oldenbarneveltstraat in Rotterdam. Wijn, bier, en lekkere hapjes hielden de gasten bezig terwijl zij de nieuwste collectie van L’ecole National konden bekijken.

En die collectie is zeer sterk te noemen. Geruite flannel shirts, waxjassen, denim shirts en zelfs een quilted dress shirt! Alles hing in de nieuwe winkel van L’ecole National, en om het helemaal lekker te maken organiseren zij aanstaande vrijdagavond een sample sale. Heel Rotterdam centrum is die avond geopend tot 23 uur, en zo ook de winkel aan de Van Oldenbarneveltstraat nummer 146. De nieuwste stukken zijn hier te koop voor zeer mooie prijzen. Welke motivatie heb je nog nodig om iets unieks van dit Zweedse merk te dragen?

Tijdens de avond in mei kwam niemand minder dan Franky Boateng van Flybird zijn kunsten vertonen; hij naaide op een ouderwetse naaimachine binnen een avond een nieuwe tas in elkaar! Hier kan ik het één en ander over vertellen, maar gelukkig hebben zij een video geschoten tijdens de avond. Sit back and enjoy, en wellicht zie ik je aanstaande vrijdagavond bij de sample sale, sample items gaan dan tegen 50% van de normale prijs!

Meer foto’s van de producten en de avond vindt je op de OurBubble Facebook Pagina.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.