Levi’s Made & Crafted Oxford Shirt,

Gisteren gaf ik een kijkje in de toekomst van Levi’s met hun Made & Crafted lijn. Hoe ze het toekomst beeld helemaal voor zich zien heb ik overigens nog niet heel erg begrepen, daar in die Made & Crafted lijn ook behoorlijk wat standaard klassiekers voorbij komen.

Neem bijvoorbeeld dit witte Oxford weave shirt met borstzakje. Zeg zelf, dit is nu niet bepaald de toekomst die je kent uit de Star Wars en Star Trek films, of wat? Maar als fan van klassieke kleding items kan ik deze toekomst visie wel waarderen. Ook al lijkt het meer een geschiedenis les.

Gevonden bij ASOS.

Tags from the story
,

3 Comments

  • Haha, daar ben ik het mee eens C4MIEL! Dit is nu niet bepaald het soort kledij dat je bijvoorbeeld ziet in de Minority Report. Ik had eigenlijk wel wat ludiekers verwacht, jij?

  • Het had technischer gekunt, maar ja of ik er dan ook nog over geschreven had? Ik vind de klassiekere stijl heel vet namelijk!

  • Daar heb je wel een punt, ik vind de klassieke stijl ook heel dik. Maar ik eigenlijk juist niet een klassieke stijl verwacht bij een toekomst beeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.