Levi’s Made & Crafted Taper Jean,

Levi’s Made & Crafted is het premium project van Levi’s. En waar het premium label Levi’s Vintage Clothing een wandeling door het verleden van Levi’s is, moet Made & Crafted meer een inzicht geven in de toekomst van Levi’s. En die toekomst ziet er alleraardigst uit.

Neem bijvoorbeeld deze tapered jeans uitgevoerd in een wonderschone right hand twill Japanse denim. De fit is vrij ruim bij de bovenbenen en wordt smaller vanaf de knie naar de enkel. Dit is een prima broek, de afwerking is mooi, zoals je van een premium label mag verwachten. En de prijs, tsja, die is ook redelijk premium te noemen.

Gevonden bij ASOS.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.