Mark McNairy Vibram Sole Gibson Brogue,

Mark McNairy, wat kunnen we hier nog meer over schrijven? De collecties die deze man neer zet zijn gewoonweg geniaal. Oké, niet alles vind ik helemaal top, maar het gros is toch zeker de moeite van het bekijken waard. En ja, ik zou graag nog wat paartjes extra in de kast hebben staan.

Waaronder bijvoorbeeld deze Gibson Brogue. Natuurlijk de combinatie van een Brogue schoen met een Vibram zool is niet heel vernieuwend meer. Maar zeg zelf, deze zool is niet wit, en dus anders dan we gewend zijn van een Vibram zool. De kleur mixt goed met de kleur van het suède. Al met al een prima nieuw schoentje van Mark.

Gevonden bij END.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.