Nike Air Current,

Niet uit Maine, maar uit Oregon, net zo Noordelijk maar wel helemaal aan de andere kant van de VS, komt Nike. En tsja, wat kan ik daar nog over vertellen wat nog niet reeds bekend is? Precies, heel wenig, dus dan maar weer een mooi schoentje de revue laten passeren. De Nike Air Current is een schoen welke een mix is van een Flow een Windrunner en een Pegasus. Kijk maar goed, je ziet het vanzelf.

Het mooie van die combinatie is dat het een absolute winnaar is. Althans, voor mij is het een winnaar. De Windrunner en Pegasus staan beiden hoog op mijn lijstje favoriete runners en de Flow is gewoon nummer 1 in de lijst “Tech van Toen”. Mix die drie en je krijgt de Current. En die is nu ook eindelijk weer eens toe aan een re-release.

Ze komen in Juli uit, maar zijn al te pre-orderen bij End.

Tags from the story
, , , , ,

1 Comment

  • Wat een dikke schoenen en wat een mooi design! En nog mooier, niet echt duur voor “slechts” 89 pond. Die staat op mijn lijstje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.