Nike Air Flow,

Hoeveel van jullie hebben bij Patta voor de deur gekampeerd voor die Yeezy II? En hoeveel van jullie hebben dus veel te veel euro’s weggetikt voor een paar sneakers? Toch zonde als je beseft hoeveel moois er van Nike voor zo veel minder geld vandaan komt.

Deze maand is echt een bijzonder goede maand voor niet Yeezy II kopers. Vandaag vindt je hier al de Nike Air Flow met een knitted toe box. Morgen komen er een aantal Premium Exclusives voorbij. Die Air Flow van vandaag is gruwelijk! Ik heb nog een OG Pegasus 92 in deze kleurencombo, maar de Flow kan ze ook goed hebben.

Gevonden bij OKI-NI.

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.