Nike Blazer Premium Size?,

Size? is een sneakershop in Engeland. Sinds dat zij onderdeel van JD Sports zijn, zijn mensen nog al geneigd om over deze winkel te zeiken. Sell outs zouden het zijn. Size? trekt zich er weinig van aan, zij bewijzen liever het tegendeel met hun laatste serie collabs.

In een tweeluik is dit de eerste, de Nike Blazer Premium, en weer eens een premium zoals het hoort. Dikke lappen premium leer in een mooie cognac kleur. Dit is echt een meesterlijke combinatie voor een sneaker. Goed materiaal, mooie kleur en de perfecte schoen.

Zoals gezegd, exclusief bij Size?, er is overigens ook een witte variant.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.