Nike Blazer Premium Vintage,

Nike heeft de de neiging om vaak wel premium te roepen, maar 9 van de 10 keer is er weinig premiums aan de hele schoen. Het blijft allemaal massa productie en dat ze kosten moeten besparen is in de laatste jaren wel duidelijk geworden. Maar ja, je weet dat je geen Red WIngs, Quoddy’s of Aldens koopt, dus het kwaliteit verlies neem je voor lief wanneer je een Nike koopt. ┬áDat is wellicht ook waarom sneakerheads nooit maar 10 paar schoenen hebben. Anyways, terug naar het premium verhaal.

Nike komt in Juli namelijk met weer een premium uitvoering van een schoentje. Maar zo op het eerste gezicht is dit ook daadwerkelijk een premium schoentje. Het leer van deze Blazer ziet er bijzonder goed uit. Hoge kwaliteit Full Grain leer. Ik ben benieuwd hoe ze in real life zullen zijn, maar zo te zien kan het geen kwaad om nu alvast een pre-order te plaatsen.

Pre-orderen kan al bij End.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.