Nike gaat voor goud,

Sommigen hebben ook altijd geluk. Nou ja, je zult je eerst moeten bewijzen op de Olympische Spelen in Londen dit jaar. Oh, en je moet voor de States uitkomen, want Nike heeft een drietal outfits ontworpen die (eventuele) medaille winnaars aan mogen trekken wanneer zij een plak in ontvangst mogen nemen.

Desalniettemin zijn met name deze Blazers van Nike erg hard. Zeer retro, in zwart suede. Uiteraard ontbreekt de swoosh niet, en op de lip van deze schoen staat nog maar eens dat het enkel voor de United States of America bestemd is. De gelige zool is van natuurlijk gum en komt met de laatste technieken. De sprong naar het hoogste podium moet natuurlijk wel enigszins opgevangen worden.

Ik wens het USA team succes, en laat Nike deze na de Spelen toch maar uitbrengen voor het gewone volk.

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.