Norse Projects Longsleeve Henley,

Henley shirts zijn tegenwoordig weer een must have in de garderobe. Uiteraard meegekomen uit die hele Stylo Americana en Workwear hypes. En ik vind het helemaal prima. Serieus, henley’s zijn gewoon top. Prima te combineren met alle denims en alle chino’s.

Ze zijn los te dragen maar ook als ondershirt onder een goed hemd. Deze Norse Porjects longsleeve zou ik zelf gewoon zo los dragen. De cuffs zijn mooi afgewerkt. En het shirt is gemaakt van een mooie stof. De gedetaileerde witte stiksels maken die shirt helemaal af. Priam bezig die gasten van Norse Projects.

Gevonden in de GoodHoodStore.

 

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.