Pimpalicious Living x New Era Snapbacks,

Dit is weer een post van het type heerlijkheid van Hollandse bodem. Pimpalicious Living heeft een leuke kleine drop van 4 snapbacks in samenwerking met het cap label New Era. De kwaliteit van de caps is dus sowieso al prima.

Dan rest daar nog de designs. Kijk als de kwaliteit top is en de designs zijn ruk, dan heb je er nog geen donder aan. Maar wanneer je Pimpalicious Living zegt, zeg je eigenlijk al genoeg. Met de ontwerpen zit het prima in orde. Mijn persoonlijke favoriet van deze drop, is de grijze March with Penguins uitvoering. De kleuren, het embleem, jazeker helemaal top!

Pimpalicious Living koop je gewoon bij FreshCotton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.