Red Wing Beckman Chestnut Featherstone,

Ik heb hier weer even een kleine tip voor jullie. Mochten je Red Wing Amsterdam nog niet volgen op twitter, dit moet je gewoon gaan doen. Die gasten maken er uitgebreid werk van om middels de diverse sociale kanalen ons op de hoogte te houden van alles wat Red Wing is, en alles wat zij in de winkel qua sfeer matching bij dit heerlijke label.

Vaak belandt je via hun tweets op hun eigen blog. Alwaar een tijd terug weer een juweel van een versleten schoen stond. Het hele verhaal lees je hier. Nu is die schoen niet meer te vinden, maar wil je iets wat er op lijkt en over een paar jaar een zelfde mooie reportage schieten over je schoenen, check dan deze Beckman in Chestnut Featherstone. Nee natuurlijk, het is geen Horween Leather, maar als je deze goed behandeld worden ze ook zeker wel mooi oud!

Loop eens binnen bij Red Wing Amsterdam, of check hun webshop.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.