Ronnie Fieg x Sebago,

Iedereen kent nog de bootschoentjes die Ronnie Fieg uitbracht met Sebago, de Docksides. Met de leren sliertjes die we eigenlijk alleen konden verdragen op de Pocahontas-schoentjes van onze wederhelft. Maar voor dit seizoen heeft Ronnie drie nieuwe modellen laten schetsen, en Sebago deed maar wat graag mee.

De mooiste is toch wel deze Vincent, in de kleurstelling volgens de huidige trends; olijfgroen en bruin. Eigenlijk is de schoen een combinatie van twee Sebago modellen, namelijk de Campsides en de Docksides, maar veel belangrijker is dat deze schoen gewoon een instant hit én classic is! Halen in the States kan, maar beter is om ze over te laten vliegen, bestel ze via Ronnie.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.