Stanley & Sons backpack

21 juni begint officieel de zomer en daar is dan ook alles mee gezegd. De vooruitzichten zijn nou niet bepaald rooskleurig. Daar moeten ze bij Stanley & Sons aan gedacht hebben toen ze de voorraad van de Unionmade Goods aanvulden met deze backpack van waxed canvas.

Je bent ruim 300 dollar lichter voor je deze thuis op je deurmat mag ontvangen, maar met de kwaliteit van deze backpack kan je hem zelfs nog doorgeven op je kleinkinderen. De tas heeft een basis van dik gewaxed canvas, een geraamte van leer en de sluitingen zijn van messing. Verder zal je een hoop klinknagels vinden welke de tas tot een geheel vormen. De combinatie leer met gewaxed canvas maakt de backpack tot een ideale reispartner in zowel zomer als winter.

Je vindt de tas bijĀ Unionmade Goods.

Tags from the story
, , , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.