Stussy Camo M65,

Ieder label heeft tegenwoordig wel een jas geinspireerd op de originele M65. Ieder label heeft tegenwoordig ook wel een paar lappen stof met camo print op voorraad. Niet ieder merk combineert die twee en maakt er een top item van.

Ja natuurlijk zijn er merken die dit gedaan hebben en is het niet een heel vernieuwend concept om een leger jas ook in een leger camo print te bouwen, maar hey, als de uitvoering top is, dan mag er over geschreven worden toch? Mooi! Dan bij deze. Een M65 jas in een prima camo print, gemaakt door het streetwear label Stussy. Gewoon omdat het kan.

Gevonden bij Size?.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.