SUPER Pearl Brown Flat Tops,

Het blijft wel een van de mooiste zonnebrillen labels van dit moment. Ze hebben redelijk groot assortiment verschillende monturen in tal van kleuren. SUPER voert al hun brillen uit met hoge kwaliteit Carl Zeiss lenzen. Veel modelabels maken mooie monturen, alleen vaak ontbreekt het dan nog aan goeie lenzen. SUPER combineert beide. Mooie monturen met hele goede glazen.

Mijn persoonlijke favoriet is deze Flat Top. Het model is een van de meest standaard brilmonturen die er is, maar ja, ik ben ook niet een ingewikkeld figuur. Deze Pearl Brown versie is werkelijk prachtig. Leuk detail is te vinden aan de binnenkant van het montuur. Deze tekening vindt je overigens ook weer op de verpakking van deze bril.

Op voorraad bij Urban Outfitters.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.