The Hundreds Camo Shorts,

Dat The Hundreds label heb ik zelf nog niet echt begrepen. Ik voel het label niet altijd. Ik vind overigens Bobby Hundreds een van de meest grappige twitter accounts die je mogelijk kan volgen. Maar dat komt wellicht door de sporadische aanwezigheid van Bobby online. Hoe minder tweets je leest van iemand, hoe grappiger de grappige tweets zijn. Althans, dat gok ik.

Anyways, The Hundreds als label, ik kan er weinig mee. Ik heb er niets tegen, maar sta ook niet te juichen bij iedere drop. Hoewel ik van deze short wel een kleine kreet wat leek op juichen had. Kom op, deze camo print is gewoon vet. Zo simpel kan het soms zijn.

 

Op voorraad bij ASOS.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.