The Hundreds EK Tee,

Over het algemeen heb ik het niet echt zo op al die EK merchandise. Ik snap dat de shirtsponsor wat extra knaken wil pakken, maar die lelijke supporters shirtjes had Nike de drukpersen toch niet voor hoeven laten lopen. Dat niet iedereen in een voetbalshirt gaat lopen, begrijp ik eigenlijk ook wel.

The Hundreds biedt hierin de oplossing. Zij begrijpen dat de normale merchandise meuk er niet uit ziet en komen met een eigen lijn shirts met landen thema’s. En zeg eerlijk, is dit niet een van de betere Holland shirts die je in de afgelopen tijd hebt gezien?

Bestel je hem vandaag bij FreshCotton, heb je hem nog voor de wedstrijd in huis.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.