Timex Indiglo Panterprint,

Zoals je overal wel items met camo prints tegekomt, vindt je ook wel op veel plaatsen die natuurlijk tegenhanger van de camo print. Juist, de panter print. ons favoriete Nederlandse schoenenlabel is al tijden terug gespot met panter print en nu moet ook een Amerikaanse horlogebouwer eraan geloven.

Timex heeft een van hun ultieme jaren tachtig designs opgeofferd voor een fashionable panter print. En ja ik vind het top! Ik zie het goudkleurige bandje met vlekken wel prima werken in verschillende outfits. Hier kan je haast niet mis mee gaan. Gelukkig is het Timex, dus de hoofdprijs hoef je er sowieso niet voor te betalen.

Verkrijgbaar bij Urban Outfitters.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.