Vans Era California,

De Vans Era is in alle varianten en sublabels van het merk Vans al door de mangel gehaald. De Vault, de OTW en ook in de CA lijn heeft Vans hun authentieke schoentje al her-ontworpen. In de laatste CA serie is de Era weer eens onder handen genomen.

Deze keer komt de schoen met een iets dunner zool (op het oog weinig zichtbaar). Wel opvallend is de verwassen katoen canvas welke is gebruitk voor het maken van deze schoen. DeĀ patriottistische kleurencombo brengt de Amerikaanse heritage van het label weer tot leven. Een geslaagde uitvoering, als je het mij vraagt.

Gevonden bij End.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.