Vans Vault Chukka Bardenas LX,

Het is een hele mond vol, maar dan heb je ook wat. Waarom is het tegenwoordig zo moeilijk om je schoen gewoon een bescheiden naam te geven? En al die submerkjes van die grote labels, er valt geen touw meer aan vast te knopen. Hoeveel labels heb je nodig? Is diversificatie tot in den treuren nu echt nodig?

Ach, het resultaat mag er wezen, waar maak je je dan nog druk om toch? Deze hele bundel woorden beschrijven gewoon een prachtig deconstructed schoentje. Een ongevoerd halfhoge zeer cleane sneaker in een heerlijke grijze premium lap leer. De tricolore in de heeltab en zool doen een kunstwerk van Thom Browne vermoeden, maar niets is minder waar. Dit is gewoon een verdomd mooie Vans schoen.

Verkijgbaar via OKI-NI.

 

Tags from the story
, , ,

2 Comments

  • Wat ‘n fantastische schoenen.
    Kan ze niet in Nederland gevonden krijgen en wil niet in het buitenland bestellen. Kunnen jullie me helpen aan een nederlands (postorder)bedrijf waar ik deze schoenen kan bestellen?
    Bij voorbaat dank en wat laten jullie toch veel mooie dingen passeren.
    Met vriendelijke groet, Emile.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.